nickgras-slides-home-prego

nickgras-slides-home-2017-webshop

nickgras-slides-home-easyeyewear

nickgras-slides-home-2017-easy-eyewear

nickgras-slides-home-2017-rodenstock

nickgras-opticien-optiview-slideNick Gras Kinderplan

Kleurrijk en opvallend dat maakt het dragen van een kinderbril voor uw zoon of dochter tot een feestje. Hippe monturen en kunststof glazen die een partijtje buiten ravotten uiteraard overleven.

LEES MEER


Maatwerk contactlenzen

Draagcomfort speelt een belangrijke rol bij de keuze voor lenzen. Nick Gras Optiek heeft een breed assortiment contactlenzen: harde lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen of maandlenzen.

MAAK EEN AFSPRAAK


Gehoorbescherming

Bezoekt u regelmatig een festival of concert? Vergeet dan vooral niet uw gehoor te beschermen met de juiste oordoppen en voorkom hiermee blijvende gehoorschade zodat u kunt blijven genieten van uw muziek.

LEES MEER
Welkom bij Nick Gras Optiek in WIERINGERWERF

In de sfeervolle winkel van Nick Gras Optiek in Wieringerwerf (vlakbij Schagen in de gemeente Hollands Kroon) vindt u een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van vele topmerken. Tevens kunt u er terecht voor een persoonlijk advies over brillenglazen of contactlenzen.

De keuze voor een nieuwe bril of zonnebril is vaak een lastige beslissing. Het team van Nick en Esther Gras helpt u graag bij het kiezen van het juiste montuur. Luisteren naar uw wensen en geven u een goed en eerlijk advies. Voor ons is het namelijk erg belangrijk dat als u met een montuur van Nick Gras Optiek de deur uitloopt, u positieve reacties krijgt. Uw bril is tenslotte ons visitekaartje! 
Naast alles op het gebied van uw ogen vindt u bij ons ook een afdeling horen, waar u ook voor de juiste hooroplossing aan het juiste adres bent. Wij adviseren u graag over het juiste hoortoestel maar ook gehoorbescherming.

Kom vrijblijvend eens langs.  Ook als u op zoek bent naar allerhande accessoires zoals lensdoosjes, oogdruppels en brillenkoordjes.

Kom gezellig langs


Top